Sponsoren

Sponsor worden van de Ruigste Run

Word deel van het avontuur en laat je merk schitteren als officiële sponsor van De Ruigste Run van de Veenkoloniën! Dit dynamische evenement trekt jaarlijks een breed publiek van enthousiaste deelnemers en toeschouwers, allemaal verzameld om de kracht van gemeenschap en doorzettingsvermogen te vieren in het prachtige landschap van het Tripsbos.

Als sponsor krijg je de unieke kans om jouw merk te verbinden met een evenement dat staat voor avontuur, vitaliteit en de onvergetelijke ervaring van het overwinnen van uitdagingen. Wij bieden verschillende sponsorpakketten aan, ontworpen om maximale zichtbaarheid en engagement met ons publiek te garanderen. Van logo-plaatsing op onze website en event materialen tot actieve betrokkenheid tijdens de run zelf, wij zorgen ervoor dat jouw merk opvalt.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk onze sponsorpakketten via onderstaande knop en ontdek hoe jouw bedrijf kan bijdragen aan en profiteren van dit unieke evenement. Samen maken we De Ruigste Run van 2024 onvergetelijk!

Bekijk de sponsorpakketten ( PDF )

Sponsoroverzicht

Toxopeus en Bouwers

Mis Dit Avontuur Niet!

Verzeker je plek, Jouw uitdaging wacht!

Tickets