Over ons

Achter de Modder: Ons Verhaal

Algemene Over Ons

Welkom bij De Ruigste Run van de Veenkoloniën, het meest uitdagende en gezellige modderavontuur van Noord-Nederland! Sinds onze oprichting in 2016, hebben wij de missie om een unieke ervaring te bieden die zowel het lichaam als de geest test. Met trots presenteren we in 2024 onze 7e editie, voortbouwend op de successen en lessen van de voorgaande jaren.

Ons evenement is meer dan alleen een run; het is een gemeenschap van avontuurlijke zielen, verenigd door de liefde voor de buitenlucht, uitdaging en kameraadschap. Gelegen in het prachtige natuurgebied van Sappemeer, streven we ernaar om deelnemers en toeschouwers een onvergetelijke ervaring te bieden, vol met modder, zweet, en vooral veel lachen.

Bij De Ruigste Run draait het niet om de snelste tijd, maar om de reis, de obstakels overwinnen, en de finishlijn halen, samen. We zijn dankbaar voor de steun van onze gemeenschap, vrijwilligers, en sponsoren, die elk jaar weer dit avontuur mogelijk maken. Sluit je aan bij onze familie en maak deel uit van de legende die De Ruigste Run is. Jouw avontuur wacht!

Een Tocht van Kracht en Samenwerking

Jouw Uitdaging, Onze Missie

Bij De Ruigste Run van de Veenkoloniën stap je in een wereld waar je grenzen worden getest, zowel mentaal als fysiek. Verwacht een parcours dat je uitnodigt om jezelf opnieuw te ontdekken, te midden van modder, water, en uitdagende obstakels. Hier gaat het niet om de klok, maar om de reis.

Mentale Veerkracht

Ontdek ongekende wilskracht. Elke hindernis daagt je uit verder te gaan dan je mentale grenzen, bouwt zelfvertrouwen op, en bevordert persoonlijke groei.

Fysieke Uitdaging

Test elke spier met diverse obstakels. Ontdek de kracht van je lichaam en geest, terwijl je jezelf fysiek tot het uiterste drijft.

Samen Overwinnen

Overwin obstakels samen. De run versterkt kameraadschap en leert dat met steun van anderen, geen enkele hindernis onoverkomelijk is.

Ontdek het Tripsbos

Waar natuur en
avontuur samenkomen

Onderscheid Je Avontuur

Waarom De Ruigste Run?

De Ruigste Run van de Veenkoloniën staat niet alleen bekend om zijn unieke, modderige uitdagingen maar ook om de onvergetelijke gemeenschapszin.

Hier, te midden van natuur en avontuur, ontstaat een ervaring die verder gaat dan alleen sport. Het is een kans om jezelf opnieuw te definiëren, omringd door de schoonheid van het Veenkoloniën landschap en de energie van gelijkgestemde avonturiers.

Onze run biedt meer dan een parcours; het is een belevenis waarbij elke stap, elke hindernis, en elke modderplas bijdraagt aan een verhaal dat jij mee naar huis neemt. We benadrukken niet de competitie, maar de voltooiing. De finish halen is een overwinning op zich, ongeacht de tijd.

Met afstanden voor elke vaardigheid en leeftijd, inclusief speciale ouder-kind lopen, is De Ruigste Run een feest van doorzettingsvermogen, moed, en plezier. Kies voor een avontuur dat je herinnert, verbindt, en inspireert. Kies voor De Ruigste Run.

Mis Dit Avontuur Niet!

Verzeker je plek, Jouw uitdaging wacht!

Tickets