Coronamaatregelen

Om op het terrein te komen geldt voor zowel deelnemers als publiek (vanaf 13 jaar) de eis dat een vaccinatiebewijs of negatieve toegangstest (via Testen voor Toegang) getoond moet worden, eenmaal op het terrein kan dan de anderhalve meter regel losgelaten worden. 

Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:

  • Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl
  • Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:
  1. Testbewijs via www.testenvoortoegang.nl (zelftest is NIET toegstaan)
  2. Vaccinatiebewijs
  3. Herstelbewijs

Je hoeft je NIET te laten testen, als je:

  • Al volledig gevaccineerd bent (2e prik uiterlijk 22 augustus 2021).
  • In de afgelopen 6 maanden hersteld bent geweest van corona.
  • Jonger bent dan 13 jaar.

Het grote voordeel is dat de coronaregels niet meer gelden als je eenmaal op ons terrein bent. Je hoeft dus geen mondkapje te dragen en ook geen 1,5 meter afstand te houden op het parcours en na afloop tijdens een gezellig drankje drinken.
 
Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. En neem je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Er is een bewaakte garderobe aanwezig, dus neem gerust je telefoon mee en laat deze achter in je tas.

 

Restitutie van reeds betaalde tickets is niet mogelijk. Bij aanvang van mogelijkheid tot inschrijven werd op deze website al aangegeven dat rekening moest worden gehouden met deze maatregelen.