De Ruigste Run en Covid-19

Je wilt een bezoek aan de Ruigste Run brengen. Je bent van harte welkom op ons afgesloten terrein met de start en finish! Je hebt voor je bezoek wel een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. LET OP: wil je in het bos de deelnemers aanmoedigen? Dan is er GEEN coronatoegangsbewijs nodig!

 

Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:

 

1. Koop bij ons een ticket .

2. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl

3. Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:

 
  • Testbewijs
  • Vaccinatiebewijs
  • Herstelbewijs
 

Je hoeft je NIET te laten testen, als je:

  • Al volledig gevaccineerd bent (2e prik uiterlijk 22 augustus 2021).
  • In de afgelopen 6 maanden hersteld bent geweest van corona.
  • Jonger bent dan 13 jaar.
 

Het grote voordeel is dat de coronaregels niet meer gelden als je eenmaal op ons terrein bent. Je hoeft dus geen mondkapje te dragen en ook geen 1,5 meter afstand te houden op het parcours en na afloop tijdens een gezellig drankje drinken.

 

4. Bezoek

 

Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. En neem je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

 

Meer informatie

 

• Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen

• Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl

 
 

Veel plezier!

 

 

Heb je klachten, zit je in quarantaine of had je contact met iemand met corona? Blijf dan thuis en laat je testen bij een testlocatie van de GGD via coronatest.nl of 0800-1202.