Het is bijna zover!

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het alweer tijd voor de Ruigste Run van de Veenkoloniën. Wij staan al te trappelen van ongeduld, en de voorbereidingen zijn in volle gang. We kunnen ons voorstellen dat je misschien nog wat vragen hebt betreffende je deelname. Wij hebben hieronder een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen:

 

  • Hoe laat begint De Ruigste Run?

Om 12.30 uur vertrekt de eerste startgroep! Elke 5 minuten start een nieuwe groep, tot uiterlijk 16.00 uur.

 

  • Waar is de start-finishlocatie?

De locatie waar de start en de finish zich bevinden is gelegen op Borgercompagnie 3 te Sappemeer. Volg de borden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars 🙂

 

  • Waar kan ik parkeren?

Parkeren kan op het parkeerterrein van de NAM, Vosholen 66 te Sappemeer. Met de trein zijn we ook goed bereikbaar, station Sappemeer Oost ligt op ongeveer 10 minuten lopen van de start-finishlocatie Borgercompagnie 3 te Sappemeer. Hier kun je je fiets wel parkeren.

 

  • Ik ben mijn inschrijfbewijs kwijt, en nu?

Stuur dan even een e-mail naar info@ruigsterun.nl. Let op: het komt voor dat de e-mail in je spambox terecht is gekomen.